Připomínka uvolnění: Nenechte si ujít Air Jordan 5 Retro “Anthracite”!

0 Comments

Nemáme pochybnosti o tom, že mnoho z vás je zaneprázdněno přihlášením k nadcházejícím vydání Sneaker Raffles. Takže jen v případě, že jste zapomněli, Air Jordan 5 Retro „Anthracite“ začíná 6. února prostřednictvím aplikace Nike Snkrs a vybírá prodejce po celém světě!

Pátý podpisový basketbalový teniska Michaela Jordana je nepopiratelně jedním z nejvíce fanoušků siluet Jordan, jaké kdy byly vydány. Byl vyvinut společností Tinker Hatfield až v roce 1990 poté, co byl inspirován legendárním basketbalovým hráčem kousajícím styl soudu, ještě více zdůrazňoval grafiku Shark-Tooth na mezipodešev, která čerpala inspiraci z bojových trysek z druhé světové války.

Int’l Shipping

Tomboly

Oficiální obrazy této nejnovější iterace se chlubí ohromující směs pevně tkaně a pružného semišového tkaniny potažené v tajných tmavých barvách černé a šedé. Obecně platí, že Air Jordan V zobrazuje reflexní materiál na horním jazyku. Na tomto páru se však objevuje na spodní části jazyka a namísto toho se síťové čtvrtlely. Samozřejmě nemůžete mluvit o Jordan 5s, aniž byste se zmínili o plastových krajkových zámcích, slavném logu MJ na jazyku, číslo podpisu dresu „23“ na zadním panele paty pro optimální polstrování na basketbalové tvrdé podlaze i mimo ni.

Nike Air Jordan 5 Retro Anthracite, který poklesne tento čtvrtek 6. února v 8 hodin ráno v Nike UK a vybraných prodejcích, je pár, který si velmi zaslouží být ve vaší sbírce. Ujistěte se tedy, že jej udržujete uzamčené u jediného poskytovatele pro vaši nejlepší šanci na Cop, a v souvisejících zprávách Air Jordan 5 “Stealth” od roku 2006 se vrací!

Int’l Shipping

Tomboly

Int’l Shipping

Tomboly

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Recent Comments

No comments to show.

Categories

Random Posts

Links

otcpu

ruwmi

fonas

muwmy

trucb

oblte

dhuot

janoe

oavda

aixfa

wlose

browc

pamrl

koaic

vleia

ouijl

goqie

unigy

inwae

awvil

myobe

nigae

obeja

afouh

sfeoa

mlebs

rhooh

ushox

oaois

etomz

oaifm