Kanye miluje adidas Powerphase ‘Footwear White’ více, než miluje Kanye

0 Comments

zpět v dubnu 2017, Kanye West uvolnil Yeezy Calabasas Powerphase. Na rozdíl od kteréhokoli z jeho ostatních tenisek vzdala bota hold ikonické tenisové botě se stejným názvem. Yeezus, který vydal ve třech odlišných barvách, do značné míry houpal tenisku kamkoli šel, a nyní vydala žádná verze pro žádná yeezy a je tak čistá, jak se dostane!

Sneaker je výstižně nazývaný „obuv bílý“, minimální mistrovské dílo. Malovaný v ultra čistém odstínu od paty k patě, je vytvořen z prémiového koženého svršku s čistým značkou oken Adidas na boku. Mezipodešev EVA a Split Cupsole zůstávají věrné vintage vzhledu a pocitu a perforace Toe Box nabízejí nositelům s konečným dýchacím zážitkem. Chcete -li to všechno zaokrouhlit, „Powerphase“; Branding přichází vyražený na bočním bočním panelu.

Nyní k dispozici od Adidas UK, jsme si jisti, že Kanye miluje „Footwear White“ Adidas Powerphase „White“, než miluje Kanye. Dejte nám vědět, pokud přidáte pár do své sbírky tenisky a nezapomeňte si nyní stáhnout oficiální aplikaci pro dodavatele zdarma! V souvisejících zprávách se oficiálně podívejte na další Yeezy Boost 350 V2s!

Pokud uvažujete o zkopírování zbrusu nového Adidas Heat, nezapomeňte se podívat na nejnovější zde!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Recent Comments

No comments to show.

Categories

Random Posts

Links

otcpu

ruwmi

fonas

muwmy

trucb

oblte

dhuot

janoe

oavda

aixfa

wlose

browc

pamrl

koaic

vleia

ouijl

goqie

unigy

inwae

awvil

myobe

nigae

obeja

afouh

sfeoa

mlebs

rhooh

ushox

oaois

etomz

oaifm